www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Στην "ανάσταση" της αγοράς ελπίζουν οι έμποροι

Στην Ανάσταση της τοπικής αγοράς ελπίζουν οι επαγγελματίες και διακρίνουν μια ελαφριά έως τώρα τάση της αύξησης στην κίνηση ελπίζοντας ότι τις επόμενες μέρες έως και το απόγευμα του μεγάλου Σαββάτου οι καταναλωτές θα επιλέξουν την τοπική αγορά για τα δώρα και τις ανάγκες του εορταστικού τραπεζιού.


Η  μικρή, έστω, ´ένεση´ ρευστότητας στο τοπικό εμπόριο, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου Οδυσσέας Παπαδάκη θα βοηθήσει τους επαγγελματίες ενώ ταυτόχρονα και οι καταναλωτές θα μείνουν ικανοποιημένοι από την ποιότητα, την ποικιλία και τις τιμές. Όπως ανέφερε ο ίδιος, ο τζίρος θα διαμορφωθεί στα ίδια επίπεδα με πέρυσι. Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τις πωλήσεις, αλλά τουλάχιστον βλέπουμε ότι αρχίζει και σιγά σιγά να σταματά η κατηφόρα.. Η κίνηση άρχισε να αυξάνεται από τη Μεγάλη Δευτέρα και όσο περνάνε οι μέρες κορυφώνεται.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, «οι ντόπιοι καταναλωτές είναι πολύ προσεκτικοί στις αγορές τους και αγοράζουν τα βασικά προϊόντα, ιδίως δώρα παιχνίδια και ρούχα για τα παιδιά και τις υποχρεώσεις τους.

 Ο κ. Παπαδάκης τέλος ευχήθηκε σε συναδέλφους και καταναλωτές καλή Ανάσταση με ελπίδα και υπομονή. 

Νεάπολη.
 
Στα ίδια πάνω κάτω επίπεδα κινείται σε σχέση με πέρυσι και η αγορά στο επάνω Μεραμπέλλο με τους επαγγελματίες να κρατούν μικρό καλάθι όπως τονίζει ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου της Νεάπολης Σταύρος Τζώρτζης. 

«Η αγορά μας τα έχει όλα σε εξαιρετικά καλές τιμές ενώ η ποιότητα δεν χωρά καμία αμφισβήτηση, οι συνάδελφοι επαγγελματίες που κινούνται στο  χώρο των τροφίμων, των ειδών ένδυσης και υπόδησης όπως και στα δώρα ότι πραγματικά προσφέρουν την πλέον άριστη ποιότητα στις καλύτερες τιμές που σε πολλές περιπτώσεις είναι πιο ανταγωνιστικές από γειτονικές αγορές.» είπε ευχόμενος ότι καλύτερο να φέρει σε όλους και στην χώρα το αναστάσιμο φως.  

Τη δική της λοιπόν Ανάσταση προσδοκά να κάνει η τοπική αγορά του Μεραμπέλλου  με τους καταστηματάρχες να περίμεναν πως και πως αυτές τις μέρες, για να «πάρουν» μια πασχαλινή οικονομική ανάσα. 

Μη ξεχνάμε ότι στηρίζοντας την τοπική μας αγορά ουσιαστικά στηρίζουμε τον τόπο μας μια και τα χρήματα επιστρέφουν με πολλούς τρόπους σε εμάς.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου