www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

23 νέες θέσεις υπαλλήλων στην ΔΑΕΑΝ

Συμβάσεις για την πρόσληψη 23 συνολικά εργαζομένων, με συμβάσεις 5 μηνών, υπέγραψε χθες η διοίκηση της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΔΑΕΑΝ), στην εκπνοή σχεδόν της ισχύος της απαγόρευσης προσλήψεων λόγω προεκλογικής περιόδου.
Οι προσλήψεις αυτές είχαν εγκριθεί από το ΑΣΕΠ για την προηγούμενη χρονιά, αλλά λόγω της καθυστέρησης των σχετικών εγκρίσεων, που χορηγήθηκε τον Σεπτέμβριο, η ΔΑΕΑΝ έκρινε ότι ήταν άσκοπο να τους προσλάβει στο τέλος της τουριστικής περιόδου. 

Κατόπιν σχετικών συνεννοήσεων που είχε ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ Στ. Βιδάλης, διευκρινίστηκε ότι τις προσλήψεις αυτές μπορούσε η ΔΑΕΑΝ να τις πραγματοποιήσει φέτος. Έτσι, από την ερχόμενη εβδομάδα αναλαμβάνουν εργασία οι 17 εργάτες παραλιών, 3 εργάτες καθαριότητας, 1 για το πάρκινγκ της μαρίνας, 1 για το Γραφείο Πληροφοριών και 1 για ελλιμενισμό σκαφών. 

Η σύμβασή τους θα λήξει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Για την υπόλοιπη τουριστική περίοδο η ΔΑΕΑΝ εξετάζει τη δυνατότητα κάλυψης των αναγκών εκείνης της περιόδου με εργαζόμενους, με δίμηνες συμβάσεις. 

Η εταιρεία σκοπεύει επίσης να προσλάβει 3 ναυαγοσώστες για την ασφάλεια πολυσύχναστων παραλιών τις οποίες διαχειρίζεται. Eπίσης η ΔΑΕΑΝ έχει ζητήσει έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης για την πρόσληψη με δίμηνη σύμβαση περιβαλλοντολόγου, για την παρακολούθηση διαχείρισης των αποβλήτων, την τήρηση του επιχειρησιακού σχεδίου σε περίπτωση περιστατικού ρύπανσης, την επικαιροποίηση του σχεδίου αντιρρύπανσης, τη ρύθμιση περιβαλλοντικών θεμάτων της μαρίνας και την εισήγηση κανονιστικών πράξεων.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

www.anatolh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου